9.5.19

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΔΟ


ΟΔΟΣ 9.5.2019 | 985


Άστεγη


Πώς είναι δυνατόν άραγε, το κτήριο που διατέθηκε και ανακαινίσθηκε να αποτελεί Δημοτική Πινακοθήκη ή έστω στην πράξη εκθεσιακό χώρο δημιουργών, να μετατρέπεται σε κάτι εντελώς διαφορετικό απ’ αυτό που ανακαινίστηκε και χρηματοδοτήθηκε. Πόσο μάλλον που η πόλη δεν διαθέτει ούτε ένα απλό δωμάτιο, μια «κάμαρη» τέλος πάντων για την στέγαση εκθέσεων ζωγραφικής, σε επίπεδο προσωρινών εκθέσεων.

Διαβάστε επίσης:

ΙΩΑΝΝΗ ΣΚΟΡΔΑ:
Αγαπητή ΟΔΟΣ
Παραλλάσσοντας στο ελάχιστο τις δηλώσεις της κ. Αντωνίου περί «έντονου γαλάζιου της Καστοριάς», μετά απ’ όλες αυτές τις συνεχόμενες συναντήσεις πολιτικών κι εκπροσώπων της Εκκλησίας, μάλλον περισσότερο στην κιτρινόμαυρη απόχρωση του λάβαρου του Βυζαντίου φαντάζει να είναι πιο κοντά, παρά στο μπλε του κόμματός της.

ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΜΠΑΤΡΙΝΟΥ:
Η φυλή των Ελλήνων
Οι Έλληνες έχουν ισχυρό αίσθημα αγάπης προς την πατρίδα τους αλλά δεν έχουν συνείδηση ότι ανήκουν σε μια φυλή.

Το Σκάκι
Όλοι οι υποψήφιοι, μετά την Έκθεση Γούνας, ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Ανθοκομική Έκθεση στη Χλόη. Για να «ξεμιζεριάσουμε» βρε αδελφέ!

ΛΑΖΑΡΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗ:
Τη γλώσσα μου έδωσαν ελληνική
Τοπικός τύπος: "έκθεση υποψηφίων δημάρχων"... Λέγεται; Είναι προϊόντα προβαλλόμενα σε έκθεση; Το ορθόν: παρουσίες, εμφανίσεις υποψηφίων δημάρχων.

Λόγος & Αντίλογος
ΚΟΣΜΑ ΡΕΚΑΡΗ:
Το «Μητρός τε και πατρός» του Σωκράτη
Σήμερα χωρίς τύψεις μοιράζουμε την Μακεδονία λες και είναι "μπακλαβάς". Πάρε εσύ ένα κομματάκι και συ Σλάβε που εμφανίστηκες χίλια χρόνια αργότερα, ποιο κομμάτι προτιμάς να πάρεις...

ΟΔΟΣ:
Η τελευταία αναμετάδοση της σεζόν
Οι «Διάλογοι Καρμελιτών» αποτελούν μια από τις πιο συγκινητικές παραστάσεις όπερας. 

ΛΑΖΑΡΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗ:
Είπαν… ακροβολισμοί
Σε άρθρο του ο κ. Ιωάννης Σκόρδας στην εφημερίδα ΟΔΟΣ μεταξύ άλλων τονίζει: Το σημαντικό και αξιοπρόσεκτο, ότι «ψήφος στον κ. Καρυπίδη θα σημαίνει αποδοχή Μακεδονικότητας των Σκοπίων». 

Είπαν:
-Ολυμπία Τελιγιορίδου
-Μαρία Αντωνίου

ΟΔΟΣ:
Απεύθυνση
Όχι μόνο στο επίπεδο υποψηφίου δημάρχου, αλλά και σε αυτό των υποψηφίων συμβούλων, παρατηρείται η αναπαλαίωση. Ο εξωραϊσμός δηλαδή προσώπων της μακροχρόνιας κρίσης της Καστοριάς, και όχι η ανανέωση του πολιτικού προσωπικού...

-Το κουπόνι "1+1 της ΟΔΟΥ" για την όπερα του Σαββάτου

-Κυβέρνηση σε πανικό

-113 χρόνια από την μάχη των κατοίκων του Καστανοφύτου

-44η Διεθνής Έκθεση Γούνας της Καστοριάς

...κι άλλα.

ΟΔΟΣ
το βήμα της Καστοριάς
Πέμπτη 9.5.2019 | 985

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ