19.5.19

Λόγος & Αντίλογος


ODOS | newspaper of Kastoria


Αγαπητέ Παναγιώτη,

Αφορμή για το μήνυμά μου αυτό είναι το εξαιρετικό κύριο άρθρο της Οδού αυτής της εβδομάδας, την οποία διάβασα σήμερα το πρωί. Αισθάνομαι την ανάγκη να πω ότι ταυτίζομαι με τις απόψεις της εφημερίδας και θέλω πραγματικά να τη συγχαρώ για το σθένος, την επιμονή και την αίσθηση ευθύνης με την οποία αντιμετωπίζει `τις ιστορικές αυτές εξελίξεις, οι οποίες δυστυχώς οδηγούν τη χώρα σε μεγάλες περιπέτειες.

Αν και δεν είναι υποχρέωση της εφημερίδας να ασχολείται με τη συναισθηματική κατάσταση των αναγνωστών της, θα ήθελα χωρίς να κουράσω να πω ότι αν δεν υπήρχε η δική της στάση όλο αυτό το διάστημα, προσωπικά δεν θα διέθετα κανένα ψυχικό στήριγμα στο να δίνω τη δική μου μάχη, στον δικό μου περιορισμένο κοινωνικό κύκλο, προκειμένου να αποφευχθεί το κατά τα διαφαινόμενα τραγικό ιστορικό λάθος.

Εύλογα και δικαίως αναρωτάται η εφημερίδα που έχουν κρυφτεί οι "Μακεδονομάχοι" κάθε μορφής, εφημερίδες, συλλογικότητες, μεμονωμένα άτομα. Στα τελευταία συγκαταλέγω και τον εαυτό μου και στη βάση αυτή γράφω αυτό το μήνυμα.

Λόγω εξαιρετικά πιεστικών καταστάσεων που ζω στην καθημερινότητά μου, αδυνατώ να βρω τον χρόνο και τα αποθέματα ενέργειας για να συντάξω κείμενα τα οποία θα μπορούσαν να σταθούν στο επίπεδο το οποίο απαιτεί η εφημερίδα. Επιπλέον, δεν έχω σίγουρα και τις γνώσεις που μια τέτοια πρωτοβουλία απαιτεί. Θα ήθελα ωστόσο να γνωρίζεις ότι από την αρχή όλης αυτής της τρικυμίας, δίνω μια μάχη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκεί όπου η φόρμα είναι λιγότερο απαιτητική.

Ευχόμενος καλή χρονιά και υγεία, ελπίζω η εφημερίδα να έχει πάντα αυτά τα τεράστια αποθέματα σθένους και την αναγνωρισμένη από όλους τους αναγνώστες της δημοσιογραφική και επαγγελματική ακεραιότητα, τεκμήρια της μέχρι τα σήμερα πορείας της και εχέγγυα ενός ακόμη καλύτερου μέλλοντος.

Με ειλικρινή εκτίμηση και σεβασμό, ευχαριστώ θερμά την Οδό ως Καστοριανός πολίτης.

Γεώργιος Πάνος

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 24 Ιανουαρίου 2019, αρ. φύλλου 970.

Σχετικά:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ