14.5.19

Διαξιφισμοί για την προεκλογική υποστήριξη ΣυΡιζΑ




Η κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου σχολίασε: «Η ανάληψη της ευθύνης των πράξεων τους είναι δυστυχώς για κάποιους άγνωστη έννοια»

Η ΝΕ ΣυΡιζΑ Καστοριάς «δηλώνει πως ούτε χρίσματα έδωσε, ούτε συνδιαμόρφωσε κανένα τοπικό αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο. Οι τοπικοί αυτοδιοικητικοί συνδυασμοί συγκρότησαν τα ψηφοδέλτιά τους χωρίς καμία δική μας κομματική παρέμβαση. Πιστεύουμε πως η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να πορεύεται αυτόνομα, ακηδεμόνευτα, ανεξάρτητα και χωρίς κομματικές παρεμβάσεις».

Οι κ.κ. α) Π. Κεπαπτσόγλου και β) Χ. Γκοσλιόπουλος δηλώσαν μεταξύ άλλων α) «Η παράταξη παραμένει πιστή στις ιδρυτικές της αρχές με προεξάρχουσα την απολύτως αδέσμευτη από κομματικές αγκυλώσεις πορεία της. Κομματικά δεκανίκια και πάτρωνες δε χρειάστηκε ποτέ. Ευχαριστούμε, αλλά θα συνεχίσουμε να επιμένουμε στο όραμα ανεξάρτητοι». β) «Με αφορμή την κομματική αυτή ανακοίνωση για την οποία δεν είχαμε την παραμικρή προηγούμενη ενημέρωση και συναίνεση, θέλω να διευκρινίσω σε όλους τους τόνους και κατηγορηματικά ότι ουδέποτε ζητήσαμε χρίσμα ή στήριξη από οποιοδήποτε κόμμα. Απορρίπτουμε κάθε προσπάθεια κομματικού καπελώματος και αντίστοιχης εκμετάλλευσης της συλλογικής και διακομματικής αυτής πρωτοβουλίας».


Ο κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας σχολίασε: «Χθες κεντρικά ο ΣυΡιζΑ ανακοίνωσε ποιους συνδυασμούς στηρίζει σε όλη την Ελλάδα,την Δυτική Μακεδονία και τον Νομό Καστοριάς. Άμεση ήταν η αντίδραση της ...Ν.Ε του ΣυΡιζΑ Καστοριάς που... διέψευσε,λέτε να μην ερωτήθηκαν; Οι επικεφαλής των συνδυασμών αποκήρυξαν μετά βδελυγμίας την... απρόσμενη στήριξη, λέτε... να μην την επιθυμούν; Προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν οι εκλογικές σκοπιμότητες των κομματικών και κυβερνητικών οργάνων, ούτε των φερομένων ως "ανεξάρτητων" επικεφαλής. Προβληματίζομαι όμως για το πως αισθάνονται κάποιοι αντι-ΣυΡιζΑ και ιδιαίτερα όσοι Νεοδημοκράτες πλαισίωσαν κάποια ψηφοδέλτια. Δημοκρατία έχουμε,κριτής πάντων ο κυρίαρχος λαός».




Σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ