11.4.17

Καστοριά: "Η κατάργηση του μνημονίου...

Η νέα υπουργός Εργασίας κ. Ευτυχία Αχτσιόγλου λίγες μέρες πριν από τις εκλογές του 2015 στην ομιλία της στην Καστοριά είπε μεταξύ άλλων:
«Η κατάργηση του μνημονίου και των εφαρμοστικών τους νόμων θα είναι η πρώτη πράξη της αριστερής κυβέρνησης. Η διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, η αναστολή της πληρωμής του και η πληρωμή με ρήτρα ανάπτυξης...
Η στήριξη χαμηλοσυνταξιούχων, η επαναφορά της 13ης σύνταξης... κατάργηση του ειδικού φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης... Καταργούμε τον φόρολαιμητόμο, τον ΕΝΦΙΑ, δεν μπορεί να διορθωθεί, δεν μπορεί να βελτιωθεί, μόνο να καταργηθεί... Ψηφίζουμε αφορολόγητο όριο για όλους τα 12.000 ευρώ... Απαγορεύουμε τις εξαγορές “κόκκινων” δανείων από διεθνή funds που κερδοσκοπούν στις πλάτες των Ελλήνων πολιτών και της ελληνικής οικονομίας. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες θα κοιμούνται χωρίς άγχος στα σπίτια τους, αναστέλλουμε τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας... Το σύνθημα “κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη” από τη Δευτέρα (26.1.2015) θα γίνει πραγματική πολιτική... 751 ευρώ κατώτατος μισθός για όλους...».

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 8 Δεκεμβρίου 2016, αρ. φύλλου 863

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/4/17

    Μη φάτε έχουμε γλαρόσουπα!
    [Πατε με το κεφαλι για 5% δε λες...]

    α υ τ ό χ θ ω ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/4/17

    Η Πρώτη Φορά Αριστερά!
    (Τι πρώτη; Δεύτερη και τρίτη, κι οι Έλληνες, κουκούτσι μυαλό!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/4/17

    Τα ερυθρά "θα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/4/17

    Άσε μας κουκλίτσα μου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ