4.7.17

Ανακοίνωση ανοικτής δημόσιας διαβούλευσης



για το τελικό επιχειρησιακό σχέδιο στρατηγικής βιώσιμης αστικής ανάπτυξης πόλης Καστοριάς


Ο δήμος Καστοριάς καλεί τους πολίτες επαγγελματίες, κοινωνικούς και πολιτιστικούς φορείς και οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο, να συμμετάσχουν στην ανοικτή δημόσια διαβούλευση του τελικού Ε.Σ.Σ.Β.Α.Α. πόλης Καστοριάς και να συνδράμουν, με την αποτύπωση των προτάσεών τους στον σχεδιασμό του δήμου.

Ως περιοχή παρέμβασης προκρίθηκε το ιστορικό-εμπορικό κέντρο (όλη η χερσόνησος) και η είσοδος της πόλης (λεωφόρος Κύκνων & οδός Γράμμου). Δεν περιλαμβάνονται, η Καλλιθέα, το Νταηλάκη, η Χλόη και το Φουντουκλή.



Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το Ε.Σ.Σ.Β.Α.Α. από το υλικό που βρίσκεται αναρτημένο στην ηλεκτρονική σελίδα του δήμου (www.kastoria.gov.gr), ακολουθώντας την εξής διαδρομή: Εξυπηρέτηση Πολιτών → Δημόσιες Διαβουλεύσεις → Δημόσια Ανοιχτή Διαβούλευση Τελικού Ε.Σ.Σ.Β.Α.Α. πόλης Καστοριάς
ή εδώ:

Επίσης μπορούν να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά ερωτηματολόγια που βρίσκονται στους παρακάτω συνδέσμους:
• επαγγελματίες: εδώ.
• κοινωνικοί και πολιτιστικοί φορείς: εδώ.
• πολίτες: εδώ.

 Τέλος προτάσεις μπορούν να αποσταλούν μέχρι την Τετάρτη 5 Ιουλίου, ηλεκτρονικά στη διεύθυνση info@kastoria.gov.gr, kantoniou101@gmail.com, kristinaspyrou@gmail.com, christina.evangelou@gmail.com, σε έντυπη μορφή στη διεύθυνση Δήμος Καστοριάς, Σκαπέρδειο δημοτικό μέγαρο, 52100 Καστοριά με την ένδειξη «Δημόσια διαβούλευση για το τελικό επιχειρησιακό σχέδιο στρατηγικής βιώσιμης αστικής ανάπτυξης», ή στο fax: 2467022451.

Την Τετάρτη 5 Ιουλίου στις 17:00 θα παρουσιαστούν και συζητηθούν τα αποτελέσματα της διαβούλευσης σε ανοικτή συνάντηση στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στην δ/νση Προγραμματισμού, Οργάνωσης & Πληροφορικής στον 1ο όροφο του δημαρχείου Καστοριάς (πληροφορίες τηλ. 2467351108, -106, -120).

Η ανακοίνωση εδώ.
Το υλικό διαβούλευσης εδώ.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/7/17

    Εργάζεται κανείς στο Δημαρχείο;
    Καλώ τα τρία νούμερα της Δ/νσης Προγραμματισμού, και κανείς δεν απαντά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/7/17

      Μην μιλάτε,μην μιλάτε,και ο Γάκιας μας κοιμάται......

      Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ