4.6.19

ΟΔΟΣ: Προβληματισμός



ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ προκαλεί η πρόσφατη ανακοίνωση του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς κ. Βασιλείου Αντωνιάδη, με την οποία έγινε γνωστό, ότι για οικονομικούς λόγους στενότητας, υποχρεώθηκε το Νοσοκομείο Καστοριάς να αναζητήσει δωρητές καυσίμων θέρμανσης για τις ανάγκες του, στην διάρκεια του φετινού χειμώνα.

ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ασφαλώς και δεν είναι συνηθισμένη, αν δεν είναι απλά η πρώτη φορά που σημειώνεται, και εκτός από την ιδιαίτερη μέριμνα του ίδιου του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς, καταδεικνύει όχι μόνο την αδυναμία (ή αδιαφορία) του υπουργείου Υγείας και της Υγειονομικής Περιφέρειας, αλλά και της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης Καστοριάς να ανταποκριθεί στην ανάγκη εξασφάλισης καυσίμων για το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς.

ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ και παρατεταμένη περίοδο που ακούγονται τόσα και τόσα για την έξοδο από τα μνημόνια, την επιστροφή της… κανονικότητας όπως ακούγονται τόσα πολλά και από πλευράς των πολιτικών προϊσταμένων (ενδεικτικά τον κ. Πολάκη), η αποκάλυψη ότι το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς αντιμετωπίζει λειτουργικό πρόβλημα στις βασικές αυτονόητες ανάγκες του, σε τέτοιο βαθμό ώστε υποχρέωσε τον διοικητή του, να προχωρήσει σε άγρα δωρητών, δεν μπορεί να περνά απαρατήρητη.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να αντιμετωπίζεται με αδιαφορία.

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 7 Φεβρουαρίου 2019, αρ. φύλλου 972


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ