24.6.19

Είπαν:

«Η δημοκρατία μίλησε! Η Μακεδονία μίλησε! Η κυβέρνηση σύρθηκε σε εκλογές και οι υπέρμαχοι της Συμφωνίας των Πρεσπών παντού στην Ελλάδα κατατροπώθηκαν!Οι αγώνες μας, τα συλλαλητήρια και η πικρή γεύση των χημικών που ακόμη τη νοιώθουμε, δεν πήγαν χαμένα!  Ο λαός ξέρει τον τρόπο να επιβάλλεται. Με την ψήφο του! Με την φωνή του! Και η δικαίωση είναι γλυκιά. Οι επόμενες βουλευτικές εκλογές είναι καθοριστικές. Ο αγώνας για τη Μακεδονία συνεχίζεται!»
Σωτήρης Αδαμόπουλος


«Η πολιτική αλλαγή ξεκίνησε. Μεγάλη νίκη της Ν.Δ και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Εμείς που τον πιστέψαμε και τον εμπιστευτήκαμε από την αρχή αισθανόμαστε δικαιωμένοι και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι Σε 3 χρόνια από την εκλογή του οδήγησε την μεγάλη φιλελεύθε-ρη κεντροδεξιά παράταξή μας στη νίκη.Μείναμε δυνα-τά στην πολιτική αυτά τα 4 χρόνια του ΣυΡιζΑ για να διεκδικήσουμε την δυνατότητα μαζί με τον αυριανό πρωθυπουργό να πάμε μπροστά και τον νομό Καστοριάς.Έχουμε την γνώ-ση,την εμπειρία, την ιδιαί- τερη σχέση αλλά πάνω απ’ όλα την δύναμη και την θέληση σε 40 μέρες να επανεκκινήσουμε την Ελλάδα με την Ν. Δ. και τον Κ. Μητσοτάκη , τη Δ. Μακεδονία με τον Γ. Κασαπίδη και την Καστοριά με τον νεοεκλεγέντα Βουλευτή για τον οποίο οι πολίτες θα κληθούν να αποφασίσουν σε 1 μήνα! Με σεμνότητα, σεβόμενοι τις αγωνίες του δεινοπαθούντα συμπολίτη μας, ξεκινάμε και θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας έχοντας ως κορωνίδα την διαφύλαξη της εθνικής μας ενότητας και του δημοκρατικού μας πολιτεύματος στην Ενωμένη Ευρώπη που πιστεύουμε».
Ζήσης Τζηκαλάγιας 


Δημοσιεύθηκαν στην ΟΔΟ στις 30 Μαΐου 2019, αρ. φύλλου 988

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ